BIC Port

BIC Port News

Spuštěn příjem přihlášek do Inkubačního programu

Inkubační program pro mladé inovační firmy z Plzeňského kraje jde do druhého ročníku. Zvyšte svoje šance na úspěch podnikatelského záměru a zapojte se do programu, díky kterému získáte 200 tis. Kč na odborné služby.

Máte inovativní podnikatelský záměr nebo chcete uvést do praxe výsledek svého výzkumu a vývoje? A jste z Plzeňského kraje? Je jedno, jestli s podnikáním teprve začínáte nebo už máte založenou firmu. Přihlaste se do Inkubačního programu a získejte finanční dotaci 200 tis. Kč na odborné služby expertů a individuální konzultace vašeho záměru s námi v BIC Plzeň.

Přihláška

Příjem přihlášek je otevřený od 1. března do 31. března 2022.

CHCI SE PŘIHLÁSIT

Váháte, zda je inkubační program pro Vás vhodný?

Neváhejte nás kontaktovat – všechny dotazy rádi zodpovíme.

Co musíte udělat pro účast v programu?

  • Vyplnit do 31. 3. 2022 webovou přihlášku (dole na stránce) – ozveme se na zadaný e-mail, abychom si domluvili schůzku.
  • Přijít na individuální konzultaci – probereme jak podstatu podnikatelského záměru, tak průběh a možné přínosy inkubačního programu.
  • Připravit si prezentaci záměru s důrazem na to, jakou hodnotu a komu svým produktem/službou přinášíte.
  • Odprezentovat záměr před radou inkubačního programu – budou vybráni 4 účastníci.
  • Stvrdit svoji účast v programu smluvně.

Jarní Inkubace firem 2024 je tu!

Blíží se spuštění dalšího kola inkubačního programu pro mladé inovativní firmy z Plzeňského kraje. Příjem žádostí do jarního běhu bude probíhat v termínu 1.-7. února 2024.

Celý článek

Schválení podpory pro 5 inkubovaných firem

Z rozpočtu města Plzně bylo podpořeno dotacemi pět účastníků podzimního kola inkubačního programu 2023. Na svém zasedání to 14. prosince schválili zastupitelé. Mezi inkubované firmy rozdělí  2 miliony korun.

Celý článek