BIC Port

BIC Port News

Spuštěn příjem přihlášek do Inkubačního programu

Inkubační program pro mladé inovační firmy z Plzeňského kraje jde do druhého ročníku. Zvyšte svoje šance na úspěch podnikatelského záměru a zapojte se do programu, díky kterému získáte 200 tis. Kč na odborné služby.

Máte inovativní podnikatelský záměr nebo chcete uvést do praxe výsledek svého výzkumu a vývoje? A jste z Plzeňského kraje? Je jedno, jestli s podnikáním teprve začínáte nebo už máte založenou firmu. Přihlaste se do Inkubačního programu a získejte finanční dotaci 200 tis. Kč na odborné služby expertů a individuální konzultace vašeho záměru s námi v BIC Plzeň.

Přihláška

Příjem přihlášek je otevřený od 1. března do 31. března 2022.

CHCI SE PŘIHLÁSIT

Váháte, zda je inkubační program pro Vás vhodný?

Neváhejte nás kontaktovat – všechny dotazy rádi zodpovíme.

Co musíte udělat pro účast v programu?

  • Vyplnit do 31. 3. 2022 webovou přihlášku (dole na stránce) – ozveme se na zadaný e-mail, abychom si domluvili schůzku.
  • Přijít na individuální konzultaci – probereme jak podstatu podnikatelského záměru, tak průběh a možné přínosy inkubačního programu.
  • Připravit si prezentaci záměru s důrazem na to, jakou hodnotu a komu svým produktem/službou přinášíte.
  • Odprezentovat záměr před radou inkubačního programu – budou vybráni 4 účastníci.
  • Stvrdit svoji účast v programu smluvně.

Podzimní kolo inkubačního programu 2024 je schváleno

Rada města Plzně schválila dotační titul INKUBACE FIREM 2024, který bude doprovázet podzimní kolo inkubačního programu v BICu.

Celý článek

Jarního kola inkubace se zúčastní 7 nadějných startupů

Do jarního kola inkubačního programu se letos přihlásilo 16 nadějných startupů. V březnu rada inkubačního programu vybrala sedm z nich, kterým nabídne podporu a finanční dotaci od Plzeňského kraje ve výši až 500 tisíc korun na nákup služeb.

Celý článek