BIC Port

BIC Port News

Podzimní kolo inkubačního programu 2024 je schváleno

Rada města Plzně schválila dotační titul INKUBACE FIREM 2024, který bude doprovázet podzimní kolo inkubačního programu v BICu.

Firmy se sídlem nebo provozovnou na území města Plzně budou mít od 24. června  možnost získat 90procentní dotaci na nákup libovolných služeb ve výši 200 – 500 tis. Kč.

Hlásit se mohou inovační firmy, které mají teprve nápad, i firmy s ověřeným produktem a potřebou vyrůst. Program je vhodný pro mladé firmy s ambicí dobýt zahraniční trhy, zaměstnat kvalifikované odborníky a využít příležitostí, které jim nabízí startupový ekosystém na regionální i evropské úrovni.

Žádosti o dotaci bude možné podávat elektronicky přes aplikaci eDotace od 24. června do 16. srpna 2024.

Více informací bude zveřejněno zde. Zájemci o vstup do inkubačního programu se mohou hlásit již nyní prostřednictvím formuláře, nebo kontaktovat některého ze konzultantů inkubačního programu.

 

Jarního kola inkubace se zúčastní 7 nadějných startupů

Do jarního kola inkubačního programu se letos přihlásilo 16 nadějných startupů. V březnu rada inkubačního programu vybrala sedm z nich, kterým nabídne podporu a finanční dotaci od Plzeňského kraje ve výši až 500 tisíc korun na nákup služeb.

Celý článek

Jarní Inkubace firem 2024 je tu!

Blíží se spuštění dalšího kola inkubačního programu pro mladé inovativní firmy z Plzeňského kraje. Příjem žádostí do jarního běhu bude probíhat v termínu 1.-7. února 2024.

Celý článek