BIC Port

BIC Port News

Seminář: Podpora vzniku technologických inovačních firem – nové výzvy 2023

Regionální inkubační program i program Technologické inkubace v lednu 2023 otevřou nové výzvy pro vstup. Přihlaste se na seminář, kde se dozvíte bližší informace, o jakou podporu se jedná, co a kdy lze udělat pro její získání.

Začínající technologické inovační firmy mají možnost získat financování ze zdrojů Plzeňského kraje, města Plzně nebo CzechInvestu. Využít ho mohou na nákup služeb a poradenskou podporu přizpůsobenou jejich konkrétním individuálním potřebám.

Akce je určena pro budoucí či již založené (do 5 let stáří) inovační startupy z Plzeňského kraje přicházející s novými výrobky, službami nebo technologiemi.

  • Termín: úterý 17. ledna 2023, 10:00 – 12:00
  • Místo: Západočeská univerzita v Plzni, Fakulta strojní, UV 115

Program semináře:

10:00 – 11:00      Podmínky inkubačních programů pro firmy z Plzeňského kraje (Technologická inkubace a regionální inkubační program)

11:00 – 12:00      Individuální konzultace možných přínosů programů pro konkrétní záměr (délka konzultace pro jeden záměr: 15 minut)

 

Registrace

Pro účast vyplňte do pátku 13. ledna 2023 registrační formulář, v rámci kterého je možné zarezervovat si termín individuální konzultace.

Účast na semináři je bezplatná, akce probíhá v rámci projektu Enterprise Europe Network.

Kapacita místnosti je 40 účastníků.

 

Partnerem semináře je Agentura CzechInvest a Západočeská univerzita v Plzni.

Pozvánka

 

Jarní Inkubace firem 2024 je tu!

Blíží se spuštění dalšího kola inkubačního programu pro mladé inovativní firmy z Plzeňského kraje. Příjem žádostí do jarního běhu bude probíhat v termínu 1.-7. února 2024.

Celý článek

Schválení podpory pro 5 inkubovaných firem

Z rozpočtu města Plzně bylo podpořeno dotacemi pět účastníků podzimního kola inkubačního programu 2023. Na svém zasedání to 14. prosince schválili zastupitelé. Mezi inkubované firmy rozdělí  2 miliony korun.

Celý článek