BIC Port

BIC Port News

Posila v týmu inkubačního programu

Tým inkubačního programu od dubna posílil spoluzakladatel Socialbakers, úspěšný podnikatel a konzultant se zájmem o startupy a letectví Lukáš Maixner.

Lukáš Maixner Socialbakers spoluzaložil v roce 2010. Technologický startup v oblasti analýzy sociálních médií se rychle rozrostl v globálního hráče. Společnost v roce 2020 kupuje americká společnost Astute, dnes fungují pod společnou značkou Emplifi. Jednalo se o jeden z největších českých exitů.

Lukáš během své následné kariéry působil jako konzultant. Zůstal také oddaný svému snu stát se dopravním pilotem, což se mu podařilo a pět let se tomuto povolání věnoval. Nyní se těší na přistání zpět ve světě startupů, aby mohl pomáhat firmám z jeho rodného města růst a prosperovat.

Příznivec startupů, technologií, dobrého jídla a cestování posílí tým inkubačního programu.

Jarní Inkubace firem 2024 je tu!

Blíží se spuštění dalšího kola inkubačního programu pro mladé inovativní firmy z Plzeňského kraje. Příjem žádostí do jarního běhu bude probíhat v termínu 1.-7. února 2024.

Celý článek

Schválení podpory pro 5 inkubovaných firem

Z rozpočtu města Plzně bylo podpořeno dotacemi pět účastníků podzimního kola inkubačního programu 2023. Na svém zasedání to 14. prosince schválili zastupitelé. Mezi inkubované firmy rozdělí  2 miliony korun.

Celý článek