BIC Port

BIC Port Use

Tvoje kšandy (inkubace podzim 2023)

Příběh značky Tvoje kšandy začala psát Gabriela Němečková na mateřské dovolené. Nošení kalhot s páskem pro ni nebylo příjemné a klasické kšandy jí nevyhovovaly.

Spolu se svou maminkou tak ušily první dámské kšandy, které vynikaly zejména svým komfortem. K vysoké kvalitě se velmi rychle přidal originální design a kšandy se v době covidu začaly šířit Českem. Od té doby ke kšandám přibyla spousta dalších doplňků, které ocení nejen dámy, ale například i motorkáři. Ti si pro svůj klub nechali vyrobit i nákrčníky, šátky, trička a tkaničky do bot ladící s originálním designem nových kšand. Nejnovějším produktem značky je tzv. kšandopásek, složený ze dvou navzájem kombinovatelných opasků. Nositeli nabízí nespočet módních kombinací, které oživí šatník.

S pomocí inkubačního programu chtějí zakladatelky firmy vyrůst, navýšit svoji výrobní kapacitu a vybudovat mezinárodní značku. Cílem je navázat důležitá obchodní partnerství, pořídit si vlastní potiskovací stroje a ve spolupráci s mladými designéry dodávat výjimečné módní doplňky do Evropy i mimo ni.

InstaCover s.r.o. (inkubace jaro 2024)

Plzeňský startup InstaCover, působící v oblasti insurtech, díky umělé inteligenci přináší inovace do pojišťovnictví.

Celý článek

VR school s.r.o. (inkubace jaro 2024)

Za mladým startupem stojí jeho zakladatel Marek Bárdy s vizí širokého uplatnění virtuální reality ve školách.

Celý článek